Semicenk hayranları Sorgun’a akın etti

Yazdır / Tarih: 2023-08-12
Semicenk hayranları Sorgun’a akın etti

Sorgun Belediyesi öncülüğünde düzenlenen SORFEST yaz şenlikleri kapsamında sahne alan Semicenk şarkılarıyla adeta mest etti.

Meydanlara sığmayan kalabalık karşısında sahne alan Semicenk’in mutluluğu gözlerinden okunurken vatandaşların şarkılara eksiksiz eşlik etmesi coşku kattı.
İLKAY SELÇUK VE KEJA EĞLENDİRDİ
SORFEST’in diğer sanatçı konukları da İlkay Selçuk ve Keja oldu. Hmeşerileriyle hep bir ağızdan şarkılarını seslendiren İlkay Selçuk ve Keja meydanlara sığmadı.
Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci Sorgun halkına teşekkür ederek: “SORFEST’te 2. yılın 2. gününe yakışır bir konserde, yine meydanlara sığmayan bir kalabalıkla biz Sorgun’uz dedik. Bu akşam bizimle olan değerli sanatçılarımız İlkay Selçuk & Keja ve Semicenk’e teşekkür ediyoruz” dedi.