UÇAN ADAMLAR SORGUN’DA

Yazdır / Tarih: 2019-09-02
UÇAN ADAMLAR SORGUN’DA

Sorgun Belediyesi’nin katkılarıyla 3’üncü Geleneksel Motosiklet Festivali ve Moto-Cross Yarışmaları büyük ilgi gördü. Hafta sonu düzenlenen festival ve yarışmalarla uçan adamlar gösterileri ile katılımcıları büyülediler. Türkiye’nin her bölgesinden gelen motosikletçiler Sorgun Ahmet Uslu Dutluk Parkı’nda Cumartesi günü başlayan festivalde buluştular. İki gün süren festival kapsamında Sorgun’a Yozgat’ın ve Türkiye’nin her yerinden gelen konuklar gönüllerince eğlendiler.
Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, “Çok büyük bir mesire alanını Sorgun’a kazandıracağım inşallah. İçerisinde yürüyüş alanları olan, bisiklet, gezi, dinlenme, gözleme parkuru olan bir yürüyüş alanını mutlaka kazandıracağız. Sene hep birlikte bunun üç misli kalabalıkla yaparız” dedi.
Konuşmaların ardından festivale katılanlara plaket takdim edildi.