Sorgun Hayvan Pazarı Kurban Bayramı’na Hazır

Yazdır / Tarih: 2019-07-30
Sorgun Hayvan Pazarı Kurban Bayramı’na Hazır

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Sorgun’da hazırlıklar başladı. Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından pire, kene ve bit olasılıklarına karşı ilaçlanan hayvan pazarında geniş kapsamlı çalışma yapıldı. Hayvan pazarı alanında otlar biçildi, hayvan satış alanlarının içleri ve kanal temizliği yapıldı. Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kurban bayramına kısa bir süre kaldı. Kurbanlık hayvan satışı yapılacak olan hayvan pazarını temizleyerek, kullanıma hazır hale getirdik. Belediye olarak bu kurban bayramında da üzerimize düşen tüm görevleri yapmak üzere hazırız. Vatandaşlarımızın güzel bir bayram geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.