Sorgun Belediye Başkanı Ekinci’den tanıtım atağı

Yazdır / Tarih: 2021-12-16
Sorgun Belediye Başkanı Ekinci’den tanıtım atağı

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Belediyenin çalışmalarını hızlandırmak, patenti alınan Sorgun yağlısının ve belediye bünyesinde faaliyet göstererek kadınların istihdama kazandırılmasını amaçlayan SORMEK’te yapılan ürünlerin tanıtımını sağlamak için TBMM’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.Başkan Ekinci, yaptığı açıklamada; ilçenin her alanda kalkınması ve gelişmesine yönelik çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.Ekinci, “Sorgun’umuza hizmet etmek için her gün bir öncekinden büyük bir azimle görevimizin başındayız. Bugünde mesaimizi Ankara’da yaptık. MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Semih Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Ertuğrul Soysal, MHP Kayseri Milletvekili Sayın Baki Ersoy ve MHP Yozgat Milletvekilimiz Sayın Ethem Sedef’i ziyaret ederek gayretlerimiz sonucu Patentini aldığımız ‘Sorgun Yağlı’sını ve belediyemiz bünyesinde kurduğumuz SORMEK’te üretilen el emeği göz nuru çinilerimizi takdim ettik. İlgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Sorgun Belediyesi olarak bugün her alanda adı anılan, projeleri takdirle karşılanan örnek bir belediyeyiz. Bu gurur hepimizin ”diye konuştu.