Menu

Şampiyona Kutlama

Yazdır / Tarih: 2018-03-26
Şampiyona Kutlama

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig'e yükselen Sorgun Belediyespor’ un şampiyonluk yemeğine katıldı.

Sorgun Termal Tesislerde organize edilen şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde verilen yemeğe katılan Bozdağ, önce teker teker voleybol takımı ve futbol takımı oyuncularını tebrik etti. Bozdağ, iktidarları döneminde spora büyük önem verdiklerini, birçok il ve ilçede yeni statlar ve kapalı spor salonları yaptıklarını dile getirdi. Sorgun İlçe Stadı ile Kapalı Spor Salonu'nun da yine kendi iktidarları döneminde yapıldığını hatırlattı.

Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı'nın kazandığı şampiyonluğun büyük bir başarı olduğuna dikkat çeken Bozdağ, "Belediye Başkanımızı dinlerken gerçekten hem futbol takımımın, hem voleybol takımının, hem tekvandoda, hem de krosta nasıl başarılara imza attığını herkes gibi bende göğsüm kabararak dinledim. Tabi maçları yakından takip etme imkânım olmadı. Ama zaman zaman belediye başkanımız voleybol takımından, futbol takımının başarılarından bizlere bahsettiler. Onun için yaptıklarınızdan her zaman gurur duydum. Allah gücünüze güç katsın diyorum. İnşallah 1.Lligde de voleybol takımı büyük başarılara imza atar. Güç sizde. İstanbul’da veya başka yerde olan takımlardan sizin bir farkınız yok. İnandıysanız nasıl başardıysanız 1.ligde de bin inanıyorum ki çok değerli kaptanınız var onundu tecrübesinden faydalanırsanız bir inanıyorum ki 1.Ligde adınızdan söz ettirirsiniz" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de yaptığı konuşmada şunlara yer verdi,” takımımız istenilince nelere yapılabileceğini bir kez daha gösterdiler. Başarılarının devamını diliyorum. Sporun her alanında başarılı olmamız şart. Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı inanıyorum ki 1’inci ligde de başarılarını devam ettirecek ve isminden sıkça söz ettirecek.  Belediyemiz sporun her dalını her zaman desteklemiştir. Futbol, voleybol ve tekvando bunların başında geliyor, voleybolda şampiyon olarak 1. Lige çıkma gururunu bize yaşatan sporcularımıza teşekkür ediyorum ve bundan sonra da başarılar diliyorum kendilerine olan desteğimiz her zaman devam edecektir inanıyorum ki onlarda emeklerimizin karşılığını vermeye devam edecekler.”

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar da sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Diğer Haberler