Menu

KÜLLİYEDE SORGUN ZİRVESİ

Yazdır / Tarih: 2021-04-22
KÜLLİYEDE SORGUN ZİRVESİ

Belediye Başkanımız M. Erkut Ekinci, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ı ziyaret ederek, 2019-2020 yılı çalışmalarını, 2021 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz ve yapımı planlanan çalışmalarımız hakkında bilgi verdi.
İlçemizde ki çalışmalarını yakından takip eden ve destek veren Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’a teşekkür eden Belediye Başkanımız M.Erkut Ekinci, külliyeye sunulan projeler hakkında bilgiler verdi.
Belediye Başkanımız M.Erkut Ekinci, “İlçemiz adına çok önemli gördüğümüz birçok projenin hayata geçmesi için Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyaret ederek 2019- 2020 yılı çalışmalarımızın değerlendirmesini yaparak, 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz ve yakın zamanda başlayacak çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Çalışmalarımıza yakın ilgi alaka gösteren ve hemşehrilerimize selamlarını ileten Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’a teşekkür ediyorum. Hep birlikte şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” dedi

Diğer Haberler