Cumhurbaşkanımızın sözünü yeri düşürmesinler!

Yazdır / Tarih: 2019-09-02
Cumhurbaşkanımızın sözünü yeri düşürmesinler!

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Millet Bahçesi ile ilgili “ Göreve geldiğimizden itibaren Millet Bahçesi projesini önemseyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın sözünü yere düşürmemek adına 4 ay gibi kısa bir sürede daha önce yapılamayan çalışmaları yaparak Millet Bahçesi Projesini gerçekleştirmek için gereken tüm adımları attık” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Millet Bahçesi ile ilgili “ Sayın Cumhurbaşkanımız “100 günlük acil eylem planı” kapsamında açıkladığı Millet Bahçeleri projelerinden birini de ilçemizi şereflendirerek Sorgun’a yapılacağını bildirmişti. Aradan geçen bunca zamana karşı yer tahsisi gerçekleştirilememiş ve proje askıda kalmıştır. Göreve geldiğimizden itibaren Millet Bahçesi projesini önemseyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın sözünü yere düşürmemek adına 4 ay gibi kısa bir sürede daha önce yapılamayan çalışmaları yaparak Millet Bahçesi Projesini gerçekleştirmek için gereken tüm adımları attık.  Millet Bahçesinin yeni yerinin tahsisini gerçekleştirdik emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ancak verilen emeklere rağmen yine başladığımız noktaya döndük.  Yer tahsisi yapıldı diye,  şahsi açıklamalar yapılıyor, proje bitmiş gibi davranılıyor Sayın Cumhurbaşkanımızın sözü olan ve taraf gözetmeksizin sahip çıkılması gereken Millet Bahçesi Projesine hala başlanılamadığı göz ardı ediliyor. Biz belediye olarak gerekli tüm adımları atıp Sorgun halkının desteğini alarak üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonra iş Yozgat’ın tamamını kucaklayacağına dair söylemlerde bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Hemşehrimiz Sayın Fuat Oktay ve siyasilerimize düşüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın sözünü yere düşürmemesi gereken onlardır. Bizde sorgun halkı olarak onlardan destek bekliyoruz.” dedi.