Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ilçemize ziyarette bulundular

Yazdır / Tarih: 2021-06-07

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere yüksek hızlı trenle ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu Valimiz Sayın Ziya Polat, Belediye Başkanımız Sayın M. Erkut Ekinci, il protokolü ve vatandaşlar tarafından Sorgun Hızlı Tren Garında karşılandı.
Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ve Valimiz Sayın Ziya Polat ve beraberindeki heyet Belediye Başkanımız eşliğinde İlçemize yapılacak olan Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulunarak projede gelinen nokta ile alakalı bilgi aldılar.