BELEDİYE BAŞKANIMIZ M. ERKUT EKİNCİ'DEN YENİ YIL MESAJI

Yazdır / Tarih: 2021-01-01
BELEDİYE BAŞKANIMIZ M. ERKUT EKİNCİ'DEN YENİ YIL MESAJI

Zor bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Belediye Başkanımız M. Erkut Ekinci, “Sorgun Belediye başkanı olarak şahsım ve belediyemiz adına 2021 yılının tüm dünyaya huzur getirmesini, milletimizin birlik beraberlik içerisinde bereketli bir yıl geçirmesini diliyorum. Öte yandan 2020 yılında yaşadığımız olumsuzluklar ve salgınından kaynaklanan sağlık sorunlarının 2021 yılıyla beraber geride bırakılarak, yeni yılın yeni bir başlangıç oluşturmasını temenni ediyorum. Ülkemizin, karamsarlığa kapılmadan ve gücümüze inanarak dünya ile bütünleşme, çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda yorulmadan ilerleyeceğine inancım tamdır. Sorgun Belediyesi ve başkanı olarak 2021 yılında da hizmetlerimiz insan odaklı olmaya devam edecektir. Açıklık, şeffaflık ve verimlilik ilkeleriyle ilerlemeye devam edeceğiz. Bu yılı Sorgunumuz için yatırım ve istihdam yılı olarak planladık ve bu plan doğrultusunda mücadele vereceğiz. İnşallah hemşerilerimizin karşısına güzel işler ve verimli yatırımlarla çıkmaya hazırlanıyoruz. Çocuklarımızın geleceği ve mutlu yarınlar için hayalini kurduğumuz yepyeni bir şehir modelini adım adım gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle gerek Sorgun’da, gerekse yurtdışında veya Sorgun dışında yaşayan hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum. 2021 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. ”dedi.