Menu

Başkan Şimşek Başarılı Sporcuyu Ödüllendirdi

Yazdır / Tarih: 2017-04-03
Başkan Şimşek Başarılı Sporcuyu Ödüllendirdi

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Alanya'da düzenlenen Tekvando Ümitler Türkiye Şampiyonasında, 87 kiloda gümüş madalya kazanan Samed Muhammed Duygulu'yu ödüllendirdi.

1-8 Mart tarihlerin arasında Alanya da yapılan ümitler Türkiye Tekvando şampiyonasında 87 kiloda 5 maç alarak Türkiye ikincisi olan Samed Muhammed Duygulu Eylül ayında yapılan Gençler Türkiye Şampiyonasında ikinci, Aralık ayındaki Uluslararası Boğaziçi Tekvando Şampiyonasında üçüncü ve Alanya'da düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olarak üst üste kürsüye çıkmayı başarmıştır.
Başarılarından dolayı Samed Muhammed Duygulu’yu tebrik eden Başkan Şimşek, yaşattığı bu gurur için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Kazanılan başarıların ödüllendirilmesi gerektiğini dile getiren Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,” Başarılarıyla göğsümüzü kabartan sporcumuz son şampiyonada Türkiye ikincisi olmuş ve bizleri gururlandırmıştır. Milli ve dini değerlerine sahip, güçlü ve başarılı bir nesil ile sporcuların yetişmesi açısından spora ve sporcularımıza verdiğimiz desteklerimiz artarak devam edecektir” dedi.

Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Ahmet Turan Dinçer, yarışmaların ikinci gününde 87 kiloda mindere çıkan Samed Muhammed Duygulu'nun, finale gelinceye kadar tüm rakiplerine karşı büyük üstünlük sağladığını, ancak finalde İstanbullu rakibine yenilerek gümüş madalyada kaldığını ifade etti.

Esra ÖZDEMİR

Diğer Haberler