Menu

Başkan Ekinci müjdeyi verdi, imzayı attı

Yazdır / Tarih: 2020-12-25
Başkan Ekinci müjdeyi verdi, imzayı attı

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci daha önce Sorgunlulara müjdeli haber vereceğini duyurmuş ve bu sevindirici haberi vermek için Cuma gününü işaret etmişti. Başkan Ekinci Sorgun’a fabrika yapacaklarını duyurdu.

Yozgat’ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Tüm hayalim ve çabam Sorgunumuzu göç veren değil göç alan bir şehir haline getirmek” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak olan projenin videosunu paylaşarak açıklamada bulundu. Fabrika binasının Belediye tarafından yapılacağını ve 2021 Nisan ayı sonunda kira karşılığı yatırımcı firmaya teslim edileceğini söyleyen Başkan Ekinci, “iç donanım ve makinalar yatırımcı firma tarafından yapılacak, çok yakında su depolarımızın yanında makine sesleri duyacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Ekinci yaptığı açıklamanın devamında; Değerli Hemşehrilerim, Tüm hayalim ve çabam Sorgunumuzu göç veren değil göç alan bir şehir haline getirmek. Yol, kaldırım, temizlik, su bizim zaten asli görevimiz. Ekiplerimiz işlerinin başında ve bu hizmetleri sunmak üzere organize edildiler.

Biz şehrimizi modernize ederken burada yaşayacak insanların hayatını kazanacakları ve mutlu yaşayabilecekleri bir yuva haline getirmek istiyoruz. Şehrimize yatırımcı çekmek, parası olan zenginlerimizi yatırıma yöneltmek için mücadelemiz devam ediyor, devam edecek. Bu anlamda, attığımız imzanın sera yatırımının ardından çok önemli bir adım olduğunu düşünüyor; hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Diğer Haberler