BAŞKAN EKİNCİ’YE BİR ÖDÜL DAHA!

Yazdır / Tarih: 2021-09-13

Sorgun Belediyesi, Kent ve Başkan Dergisi tarafından çok sayıda belediyenin katılımıyla düzenlenen yarışmada ‘Hilal Evler’ projesi ile ödül almaya hak kazandı.

Kent ve Başkan Dergisi tarafından Malatya’da bir otelde düzenlenen ödül törenine, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Malatya Milletvekili ve önceki Dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,  Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları, protokol, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Ekinci ödülü Malatya Milletvekili ve önceki Dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin elinden aldı.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Ekinci, “Kent ve Başkan dergisi tarafından Türkiye genelinde yapılan oylama sonucunda ‘Hilal Evler’ projemiz ile ödül aldık.

Bu ödülü bize layık görerek, şahsımı onurlandıran Kent ve Başkan Dergisi ekibine ve oylarıyla bizleri destekleyen tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Devletimiz, milletimiz, Sorgun’umuz için canla başla çalışmaya ve çalışmalarımız ile örnek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, daha öncede Kamu-Der tarafından yılın başarılı belediye başkanı seçilmişti.