MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN İBRAHİM ETHEM SEDEF SORGUN’A ZİYARETTE BULUNDU

Yazdır / Tarih: 2021-01-25

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ethem SEDEF ilçemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Belediye Başkanımız M. Erkut EKİNCİ ile bir araya gelen Milletvekilimize İl Başkanımız Tekin IRGATOĞLU, İlçe Başkanımız Yusuf Zafer KUTUSOY, İl Genel Meclis Üyemiz Osman YEŞİL, Çiğdemli Belediye Başkanı Ahmet SUNGUR, Araplı Belediye Başkanı Adem ERTUĞRUL, Sorgun Ülkü Ocakları Başkanı Abdulsamet AÇIKGÖZ, Belediye Meclis üyelerimiz ile MHP il ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Belediyemizin ilçemizde gerçekleştirdiği projeler ve önümüzde ki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulan verimli ziyaret sonrasında İlçe Kaymakamlığı ziyareti, Sorgun Devlet Hastanesi ziyareti, Emniyet Müdürlüğü ziyareti, İlçe Jandarma Komutanlığı ziyareti, Ziraat Odası ziyareti, Pancar Ekicileri Kooperatifi ziyareti, Şeker Fabrikası ziyareti, Yeni Anadolu Madencilik Sorgun Linyit İşletmesi ziyareti ve Esnaf Sanatkârlar Odası ziyareti, Muhtarlar Odası ziyareti, S.S. Sorgun Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ziyareti, MHP İlçe Teşkilatı ziyareti, Sorgun Ülkü Ocakları ziyareti gerçekleştirildi.
Kıymetli ziyaretleri için Sayın Milletvekilimiz İbrahim Ethem SEDEF’ e, İl Başkanımız Tekin IRGATOĞLU’na ve İl yöneticilerine teşekkür ediyoruz.