BELEDİYE BAŞKANIMIZ M. ERKUT EKİNCİ, 10 KASIM MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

Belediye Başkanımız M. Erkut Ekinci, 10 Kasım münasebetiyle bir mesaj yayımladı
Yazdır / Tarih: 2020-11-10

82 yıl önce, fikirleri, yaşamı ve eserleriyle ebediyete yolcu ettiğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü ve kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu, olanaksızlıklara boyun eğmeyen kararlı tutumuyla Türk halkını, bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zaferlere ulaştırmış büyük bir liderdir.

Millet olarak bize düşen görev, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak; Ülkemizi Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

M. Erkut EKİNCİ