SORGUN BELEDİYE BAŞKANI M. ERKUT EKİNCİ’NİN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci’nin Kurban Bayramı Mesajı
Yazdır / Tarih: 2020-07-29

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci’nin Kurban Bayramı Mesajı

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci Kurban Bayramı nedeniyle bir açıklama yayınladı.

Bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğu belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: “ Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramını bu yıl kol kola, yan yana olamasak da sağlıkla kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum. Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. İnanıyorum ki yine büyüklerimizin ellerini öpeceğimiz, küçüklerimizi sevgiyle kucaklayacağımız bayramlara kavuşacağız. Bu güzel günlere yeniden kavuşmak için Sorgunlu hemşerilerimden maske-mesafe-hijyen kurallarına uymalarını rica ediyorum. Kurban Bayramı’nın ilçemize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum ”dedi.