"SORPARK" SORGUN'A KAZANDIRACAK!

Yazdır / Tarih: 2020-03-18

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci’nin, ilçede başlattığı mega projelerden bir tanesi olan Sorpark Sorgun’un şehirleşme vizyonuna önemli kazanımlar sağlayacak. Proje ile ilçenin taşıt trafiği ve park ihtiyacına önemli ölçüde katkı sağlanmış olacak.
Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci ile yürütülen önemli projelerden bir tanesi SORPARK… Her proje ile yakından ilgilenen ve geniş bir kadro ile gece gündüz demeden çalışan Başkan Ekinci, taşıt trafiği ve park sorununu çözecek SORPARK, aynı zamanda ilçenin çehresine de önemli bir kazanım sağlayacak.

ANLAYIŞ VE ORTAK KARARLARA İHTİYACIMIZ VAR

Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, şunları söyledi: “Taşıt trafiği ve park sorunlarımızı çözmek üzere yeni park alanları açmaya başladık. Bu konuda anlayış ve ortak kararlar almaya ihtiyacımız var. Şehrin her bölümünü planlı ve anlayış içerisinde kullanmak zorundayız.”