BAŞKAN EKİNCİ’DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

Yazdır / Tarih: 2019-09-09

BAŞKAN EKİNCİ’DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI | 9 EYLüL 2019

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, bugün başlayan 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı için kutlama mesajı yayımladı.

Başkan M. Erkut Ekinci, yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını, başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere toplumun tüm kesiminin yaşadığını bildirdi. Çocukların, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususunun, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konu olduğunu ifade eden Ekinci, mesajında şunları kaydetti: “İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye´nin yolu da eğitimden geçmektedir. Çağdaşlaşmanın ve ekonomik kalkınmanın temeli yetişmiş insan gücüdür. Genç ve dinamik ülke nüfusumuza iyi bir eğitim imkanı sağlandığı takdirde, ülkemizin süper ve güçlü bir ülke olmasının önünde hiçbir engel kalmaz. Başlayan 2019-2020 Eğitim - Öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün toplumumuza hayırlı olmasını diliyorum