BAŞKAN EKİNCİ'YE ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Başkan Ekinci'ye öğrencilerden teşekkür ziyareti
Yazdır / Tarih: 2019-09-11

Başkan Ekinci'ye öğrencilerden teşekkür ziyareti | 11 EYLüL 2019

Sorgun'da çeşitli üniversitelerin beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazanan öğrenciler, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Ekinci, bu yıl Sorgun'dan geçen yıla göre daha fazla öğrencinin üniversiteyi kazandığını söyledi.

Başkan Ekinci, "Belediye olarak görevimiz bu öğrencilerimize destek olmak. Bugün beni ziyarete gelen arkadaşlarımız, ilçemizdeki bir spor kursunu tamamlayıp, sınavlara katılan ve kazanan arkadaşlarımızdır. Belediyemiz diğer öğrencilere olduğu gibi bu arkadaşlarımıza da yol parası yardımında bulunmuştu. Şimdi onlar da bize teşekkür ziyaretinde bulundular." dedi.